0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Astm bronsic

Astmul bronsic este o boala inflamatorie cronica a cailor aeriene care apare la persoane cu hiperreactivitate bronhica la o multitudine de stimuli. Se caracterizeaza prin crize repetitive de dispnee suieratoare, care se pot remite spontan sau sub tratament.
 

Factori etiologici, incriminati in producerea bolii:
►Predispozitia genetica la anumiti alergeni (praful de casa, in special particule desprinse dintr-o molie, Dermatophagoides, pene de pasari, par de animale domestice, acarieni, faina de grau, care provoaca astmul morarilor sau brutarilor, polenul, unele pulberi sau reziduuri industriale, particule sau vapori de substante chimice care au potente alergenice. Existenta unui teren alergic poate creste riscul aparitiei astmului bronsic (de pilda o persoana care prezinta o sensibilitate alergica poate fi mai susceptibila de a face astm bronsic)
►Varsta si sexul; astmul poate aparea la orice varsta dar s-a constatat ca in peste 80% din cazuri apare dupa 40 de ani sau pana la pubertate. Incidenta este mai mare la baieti, iar dupa pubertate se inverseaza
►La majoritatea cazurilor, debutul astmului este precedat de infectii ale cailor respiratorii
►Factori iritanti: praful, fumul, gazele
►Factorii psihici si efortul fizic intervin in declansarea crizelor astmatice


Produse recomandate

Immunaid
129.00 lei
NONI Liquid
206.80 lei
OxyMax
188.10 lei

Informatii medicale utile

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Cele mai vandute produse

Noutati

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.