0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Info Natura

Sanatatea creierului cu Gingo Biloba

Nu mai este o noutate actiunea benefica a extractelor pe baza de Gingo Biloba asupra activitatii cerebrale, acest arbore care este un triumfator in fata timpului.

                                                     cefalee

Boli precum: Boala Alzheimer, scaderea memoriei si a puterii de concentrare, ameteli, stari de confuzie, tiuit in ureche, oboseala mintala, toate pot beneficia cu preparate de Gingo Biloba.

 

Cel mai mare pericol al celulelor este atacul radicalilor liberi. Doctor Denham Harman, profesor emerit de medicina la Universitatea din Ne-braska si parinte al teoriei asupra studiilor desfasurate asupra radicalilor liberi explica faptul ca, pe tot parcursul vietii, toate celulele, inclusiv celulele cerebrale, sunt bombardate de atacurile unor substante chimice insile numite radicali liberi de oxigen, create cand respirati, cand mancati sau cand traiti pur si simplu.

 

Cand mitocondriile ard oxigen pentru a produce energie pentru celule, sunt emise produsele secundare numite radicali liberi de oxigen. De regula, ele sunt transformate chimic in proiectile ce ataca peretii mitocondri-ilor si in toxine care penetreaza interiorul, chiar si ADN-ul si membranele celulelor insele. De-a lungul anilor, efectul negativ al radicalilor liberi se acumuleaza in celule si productia energetica a acestora se incefinesfe. in celulele nervoase, atacurile radicalilor liberi provoaca retragerea dendritelor si disparitia sinapselor, cu consecinte dramatice asupra capacitatii de comunicare a celulei. In cele din urma, este amenintata chiar supravietuirea neuronilor.


Cu cat traim mai mult, cu atat celulele genereaza mai multi radicali liberi, facandu-ne mai susceptibili atat la deteriorarea creierului provocata de simpla imbatranire, cat si la bolile cerebrale degenerati. Vatamarile produse de radicalii liberi pot perturba functionarea mintala normala. La creierele vulnerabile, anii de atacuri ale radicalilor liberi pot distruge neuronii, rezultatul fiind Alzheimer, Parkinson, scleroza laterala amiotrofica (boala lui Lou Gehrig) sau alte forme de boli degenerati. Marimea efectului cumulat si potentialul declin intelectual depind considerabil de forta apararii antioxidante ' sau luptatorii contra radicalilor liberi ', afirma multi specialisti.


In viziunea lui Harman, imbatranirea insasi este o boala a carei gravitate variaza. Unele creiere imbatranesc mult mai repede decat altele datorita ubelor excesi produse de radicalii liberi, dintre care, spune el, multe nu sunt necesare si pot fi prenite. Aceasta explica de ce unele creiere sunt mai imbatranite si mai disfunctionale decat altele ' de ce unii oameni normali isi pierd memoria, iar altii nu.

 

Calea cea mai buna de a evita sau chiar redresa carentele creierului induse de varsta este sa ai mai multi antio-xidanti in creier pentru a neutraliza distructivii radicali liberi. Antioxidantii se reped asupra radicalului liber si, asemenea unui laser din postirile stiintifico-fan-tastice, il vaporizeaza.

 

Aceasta strategie a dat rezultate uimitoare, identificand antioxidantii drept una dintre modalitatile cele mai promitatoare de salvare a creierului. Prin marirea cantitatii de antioxidanti s-a prenit pierderea memoriei si s-a recuperat memoria pierduta la animale imbatranite, ba chiar s-a intarziat agravarea bolii Alzheimer ia oameni!

 

Imbatranirea sistemului nervos pare sa fie influentata de multitudinea de ieziuni capatate in cursul vietii, cea mai mare parte centrata in jurul unui proces comun: generarea de radicali liberi."

 

 

Produse:

Produse Pret Cumpara
Gingo XC 60.50 lei Cumpara
Mega Protect 4 Life 112.10 lei Cumpara
Protect 4 Life 39.60 lei Cumpara

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.