0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Termeni si conditii

Termeni si conditii:
 
Acest site este detinut si administrat de dr. Rodica Diana Predoias distribuitor independent al produselor CaliVita® International.

 

Facturarea si expedierea coletului cu produsele comandate de clienti se face de catre
S.C. California Fitness Romania S.R.L.
Sediul: str. Fortaretei, nr.4, Timisoara
Cod Unic de Inregistrare (CUI)  RO8882432
Oficiul Registrul Comertului: J35/1369/1996

 

Prin termenul de "Utilizator" se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul www.Terapia-naturii.ro indiferent de motiv. Prin termen de "Membru" se intelege orice persoana fizica sau juridica care a deschis un cont personal pe site-ul www.Terapia-naturii.ro inregistrandu-se pe baza de adresa de e-mail.

 

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
 
 
Descrierea serviciilor:
 
Terapia-naturii.ro este un site de comert online care prezinta si vinde produse naturiste ale firmei CaliVita® International. Site-ul pune la dispozitia utilizatorului si totodata potentialilor cumparatori o serie de informatii utile cu privire la produsele comercializate precum si informatii din domeniul sanatatii, posibilitatea unei Consultatii medicale online cu recomandare de tratament naturist personalizat oferita de catre un medic cu experienta in domeniul terapiilor alternative. 

 

Serviciile de e-comert prezentate si oferite prin intermediul acestui site, www.Terapia-naturii.ro sunt in conformitate si respecta in totalitate regulamentul de functionare al firmei CaliVita® International.
 

Administratorul site-ului va depune toate eforturile pentru buna functionare a acestui site, pentru a raspunde si a satisface cat mai promt cerintelor clientilor sai. 
 
Site-ul Terapia-naturii.ro ofera posibilitatea oricarei persoane interesate de a naviga in cadrul magazinului online www.Terapia-naturii.ro, de a efectua cumparaturile dorite, de a se abona si primi prin News-letter orice informatii legate de produsele comercializate ale firmei CaliVita® International, articole legate de sanatate, promotii, noutati sau servicii medicale in conformitate cu conditiile stipulate in cadrul site-ului. 
 

Informatiile prezentate in cadrul articolelor sunt strict orientative si nu se substituie tratamentelor medicamentoase sau recomandarilor primite de la medicii de specialitate. Nu trebuie sa folositi aceste informatii in scopul diagnosticarii sau tratarii oricarei probleme de sanatate pe care o aveti si nici de a inlocui tratamentele sau prescriptiile primite de la medicul specialist. Sfatul medical sau recomandarile medicale se fac in urma consultatiei medicale, prin diagnosticare individuala raportata la circumstantele specifice fiecarei afectiuni sau pacient.

 

Adresati-va medicului curant sau specialist pentru orice problema de sanatate pe care o aveti!
 
Puteti consulta medicul site-ului www.Terapia-naturii.ro pentru mai multe informatii si recomandari strict personalizate de produse naturiste

 

Declinarea responsabilitatilor:
 
www.Terapia-naturii.ro  nu raspunde pentru recomandarile date de catre terte persoane in urma interpretarii continutului paginilor prezentate in site sau de vehicularea informatiilor si materialelor preluate de pe acest site de catre vizitatori si descarcate catre terte persoane.
 

Site-ul www.Terapia-naturii.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web; raspunderea acestor site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

www.Terapia-naturii nu raspunde de continutul site-urilor care isi promoveaza serviciile prin intermediul Google AdSens pe paginile acestui site si nu raspunde de serviciile oferite de alte site-uri sau tranzactiile comerciale efectuate de pe alte site-uri care isi promoveaza serviciile prin intermediul Google AdSens pe paginile site-ului www.Terapia-naturii.ro.
 
www.Terapia-naturii.ro  nu ofera vizitatorilor servicii online non stop si nu garanteaza disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata dupa avizul dat de consultantul de vanzari al Depozitului Central al firmei Calivita.

 

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu de aceea ambalajul produsului expediat poate avea un aspect diferit. 

 

Administratorul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de software sau defectiuni tehnice
 
Administratorul site-ului www.Terapia-naturii.ro va garanteaza confidentialitatea datelor. Datele personale sunt folosite strict in scopul comercializarii (expedierii) produselor sau recomandarilor medicului. Mesajele si corespondenta electronica (e-mail) este strict confidentiala intre expeditor si destinatar si nu vor fi facute public sau dezvaluite unei terte persoane fara acordul partilor. 
 

Limitarea raspunderii pentru preturi si livrarea produselor:

Preturile prezentate pe site includ TVA insa nu includ cheltuielile de livrare in afara cazurilor care se specifica in mod expres pe site

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si se face doar pe teritoriul Romaniei. www.Terapia-naturii.ro nu isi asuma raspunderea pentru diversele intarzieri sau rataciri datorate firmelor de posta sau curierat. Pentru a evita aceste situatii cumparatorul are obligatia sa furnizeze toate datele (adevarate, clare, complete) privitoare la nume, domiciliu, nr. telefon.  
 

Promotiile care se desfasoara pe acest site respecta regulamentul creat de catre firma Calivita International si sunt valabile doar pe perioada de timp mentionata pe site si in limita Stocului disponibil.


 
Obligatiile vizitatori/ useri/ clienti/ membri
 
Vizitatorii si membrii magazinului au obligatia respectarii prezentelor conditii de utilizare a serviciilorde pe site-ul www.Terapia-naturii.ro

 

Prin inregistrare pe site-ul www.Terapia-naturii.ro primiti un cont de user si patrolade care sunteti in totalitate raspunzatori pentru pastrarea confidentialitatii acestora 

 

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate prin intermediul site-ului pe propria raspundere iar detinatorul site-ului www.Terapia-naturii.ro nu isi asuma raspunderea pentru interpretarea gresita a datelor si nu garanteaza ca informatiile obtinute in urma utilizarii serviciilor oferite pe site vor fi corect evaluate si utilizate de catre vizitatori. Utilizatorii sunt de acord implicit ca utilizarea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere.

 

Persoanele care devin membre prin completarea datelor de inregistrare au obligatia de a furniza date reale de identificareprin mentionarea numelui, adresa de e-mail sau numar de telefon cunoscute ca Date de inregistrare iar membrul va primi un cont cu user si paola de care sunteti in totalitate raspunzatori pentru pastrarea confidentialitatii, utilizarii si stocarii acestui cont. In cazul in care doriti puteti oricand inchide acest cont sau redeschide unul nou. Membrul poate in orice moment sa renunte la calitatea de membru si la serviciile oferite de site.
 
In cazul trimiterii comenzii aveti obligatia de a furniza date adevarate, actuale, corecte, complete (nume, adresa, numar de telefon) pentru identificare si expediere colet. Datele personale se folosesc strict in scopul efectuarii expedierii coletului (vezi Politica de Confidentialitate)
 
 
Copyriht/ Frauda
 
Continutul site-ului www.Terapia-naturii.ro este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente de continut se pedepseste conform legilor in vigoare. 
 
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.Terapia-naturii.ro sau de a afecta functionarea sever-ului care gazduieste site-ul www.Terapia-naturii.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.Terapia-naturii.ro si va duce la raspundere penala.

 

Prezentul regulament propus de catre Administratorul site-ului www.Terapia-naturii.ro nu are nici o semnificatie legala sau contractuala si se doreste a fi cu titlu informativ.

Litigiile aparute intre clienti si www.terapia-naturii.ro vor fi rezolvate pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

 

Conditii de returnare produse:

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".
 
Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa de la care ati primit coletul mentionata pe factura si colet, in atentia departamentului Expeditii Postale Calivita.
 
In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original.
 
Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.
 
CaliVita® International se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre dumneavoastra a contractului.

 

 

Va multumim ca ati ales sa folositi site-ul www.Terapia-naturii.ro !!!

 

 

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Cele mai vandute produse

Noutati

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.