0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Recomanda

Recomanda unui prieten

*
*
*
*

XShape

XShape
113.30 lei
(include TVA)
Cod: CV0160
Disponiblitate: in stoc
Cantitate: 90 capsule
Cumpara
Comanda telefonica: 0728 820 819

capsula contine:

L-arginina, L-glutamina, L-lizina, L-carnitina, L-ornitina, L-tirozina, L-fenilalanina, niacina, vitamina B6, B12, crom (picolinat de crom)

 

Mod de administrare: cate o capsula zilnic sau conform indicatiilor medicului


Descriere:

Obezitatea este un motiv de ingrijorare prin cifrele mereu in crestere pe care le ofera Organizatia Mondiala a Sanatatii (30% din locuitorii globului sunt supraponderalisi peste 7% prezinta diverse grade ale obezitatii) iar numarul acestora este in continua crestere (in prezent numarul persoanelor obeze s-a triplat din 1980).

Cele mai frecvente cauze sunt aportul energetic excesiv si lipsa de exercitiu fizic, o alimentatie bogata in glucide si acizi grasi saturati, coraborat cu sedentarismul si un mediu de viata stresant.

Cei care au incercat diverse cure de slabire au constatat ca nu exista nici o dieta miraculoasa, sanatoasa si rapida in acelasi timp. Gandind doar cati ani au trebuit pentru acumularea acelor rezerve energetice in corp (obezitatea nu apare peste noapte), este de inteles ca este nevoie de timp pentru a reveni la dimensiuni normale si la o stare de sanatate mai buna.

Obezitatea nu este numai o problema de estetica ci mai ales o problema de sanatate; obezitatea este una din principalele cauza in cazul bolilor cardio-vasculere, disfunctiilor hormonale, o serie de boli invalidante articulare, infertilitatii, anumitor boli metabolice, s.a.m.d. Da cel mai alarmant este faptul ca fata de oameni cu masa corporala normala, persoanele obeze au o speranta de viata mai mica.

Asadar schimbarea modului de viata cu un regim igieno-dietetic strict din care sa se elimine zaharurile, fainoasele, acizii grasi saturati, recurgand la o alimentatie lacto-vegetariana si mult exercitiu fizic la care se asociaza suplimente alimentare special concepute pentru reglarea greutatii corporale, se poate asigura o sanatate mai buna.

Produsul XShape oferit de firma CaliVita International este destinat persoanelor cu kilograme in plus

Aminoacizii joacă un rol multiplu în organismul uman. dar sarcina lor cea mai importanta este ace­ea de a intra în compoziţia diferitelor proteine (de exemplu, a proteinelor musculare) şi a substan­ţelor asemănătoare proteinelor ide exemplu, hor­moni şi enzime).

Majoritatea dietelor In modă au un conţinut redus de aminoacizi. Acestea pot fi eficiente la început, în: ceea ce priveşte numărul de kilograme pierdute, însă, In majoritatea cazurilor, reducerea greutăţi corporali nu este rezultatul eliminării excesului de grăsime, ci al apei şl masei musculare din orga­nism. Pentru a nu pierde ţesut muscular şi apă pe durata curei de slăbire, avem nevoie de un aport adecvat de nutrienţi şi aminoacizi, precum  şi de lichide şi activitate fizică.

Consumul de aminoacizi în cadrul curelor de slăbire este o metodă cunoscută de mult timp. Cine nu a auzit de excelentele efecte de ardere a grăsimilor ale L-carnitinei, de exemplu ? Pe lângă L-carnitină, complexul de aminoacizi din XShape conţine şase tipuri de aminoacizi (arginină, lizina, glutamină, ornitină, fenilalanină şi tirozină) in forma cea mai uşor de utilizat de către organism.

Consumând aceşti aminoacizi, putem contribui la succesul dietei. De asemenea este important de ştiut că, în cazul utilizării acestor aminoacizi, nu trebuie să ne temem de creşterea masei corporale.

În acest produs, în completarea aminoacizilor exista vitamine de grup B, vitamina C şi crom. Efectele benefice ale cro­mului asupra metabolismului sunt cunoscute de mult timp. Sprijinind efectele insulinei produse in organism, acesta influenţează, benefic metabo­lismul carbohidraţilor, grăsimilor şi proteinelor, ajutând la prevenirea „poftelor" apărute ca urmare a modificărilor bruşte ale nivelelor de glicemia prin urmare poate sprijini excelent curele de slăbire.

Cromul din acest produs este sub formă organică (picolinat de crom), putând fi utilizat mult mai bine (absorbţia sa este mal eficientă şi mai rapidă) decât formele anorganice.

Vitaminele B sunt, de asemenea, indispensabile pentru funcţionarea adecvată a metabolismului carbohidraţllor, grăsi­milor, proteinelor şi acizilor nucleici, în timp ce vita­mina C oferă orgamsmului o protecţie antioxidativă excelentă.

Împreună cu o alimen­taţie adecvată şi cu un stil sanatos de viaţă, XShape poate sprijini eficienţa oricărei cure de slăbire cu rezultate pe termen lung. Prin urmare, poate fi consumat de toţi cei care doresc să slă­bească şi să îşi menţină greutatea optima pe timp lung fără compromisuri.


Compozitie:

L-arginina 136,6 mg L-tirozina 46,6 mg
L-lizina 133,2 mg vitamina C 33,3 mg
L-glutamina 106,6 mg niacina 6,6 mg
L-ornitina 77,0 mg vitamina B6 1 mg
L-fenilanalina 66,6 mg crom 46,6 mcg
L-carnitina 50,0 mg vitamina B12 1 mcg

 

Afectiuni in care este recomandat:

• Obezitatea   • Celulita   

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Cele mai vandute produse

Noutati

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.