0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Recomanda

Recomanda unui prieten

*
*
*
*

Probio Balance

Probio Balance
84.70 lei
(include TVA)
Cod: CV0148
Disponiblitate: in stoc
Cantitate: 60 tablete
Cumpara
Comanda telefonica: 0728 820 819

tableta contine:

Lactobacillus Acidophilus 335 mg, Bifidobacterium Longum 17,8 mg, Lactobacillus Rhamnosus 6,7 mg, aroma naturala de cirese

 

Mod de administrare: 1 tableta de 3 ori pe zi sau conform sfatului medicului.

Se pot administra si copiilor fiind tablete masticabile cu un gust placut de cirese


Descriere:

Flora intestinala este compusa din diferite specii de bacterii care colonizeaza mucoasa intestinelor si care traiesc in simbioza cu organismul-gazda. Masa totala a acestor bacterii poate depasi chiar 1,5 kg.

 

Bacteriile indeplinesc mai multe roluri:

♣ mentin echilibrul functiilor intestinale

♣ ajuta la absorbtia si utilizarea anumitor nutrienti

♣ sprijina peristaltismul

♣ ajuta la sintetizarea unor vitamine

♣ Se considera ca aproximativ 80% din sistemul imunitar se gaseste la nivelul colonului, astfel ca buna functionare a acestuia este foarte importanta.

 

In general, numarul bacteriilor intestinale benefice este mai mare decat al celor daunatoare, dar aceasta situatie se poate modifica foarte usor, caz in care bacteriile patogene se pot multiplica rapid, in detrimentul celor benefice.

 

Ce ne afecteaza flora intestinala?
►Printre cei mai nocivi factori se nu numara tratamentul cu antibiotice, in urma caruia sunt distrusi nu doar patogenii, ci si bacteriile benefice
►Fumatul activ sau pasiv
►Stresul exagerat

►Consumul de alimente pea condimentate sau prea grase
►Consumul excesiv de alcool
►Contactul cu culturile de bacterii straine, de exemplu in vizitele in strainatate
►Stari diareice, de exemplu indigestia

In aceste situatii, pentru a restabili echilibrul intestinal, este indicat aportul de bacterii probiotice si prebiotice.

Probioticele sunt microorganisme benefice care supravieţuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei şi enzimelor digestive, reuşind să ajungă şi să se multiplice în colon. Ele blochează înmulţirea bacteriilor patogene, ajutând la menţinerea florei intestinale normale. Prebioticele nu sunt bacterii, ci carbohidrati complecsi care constituie hrana exclusiva a probioticelor. Produsele care contin atat probiotice, cat si prebiotice, se numesc simbiotice.

 

ProbioBalance de CaliVita este un produs simbiotic care contine trei specii de probiotice, ajungand la un numar de 4 miliarde de germeni, prezenti in mod natural si in organismul uman. Aceste probiotice sunt Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus.

Probabil ca cel mai cunoscut este Lactobacillus acidophilus, care contribuie la reducerea nivelului de bacterii patogene in intestinul subtire si de asemenea, produce lactaza, o enzima deosebit de importanta pentru digestia laptelui. Lactobacillus acidophilus este, de asemenea, implicat in producerea vitaminelor B in timpul procesului de digestie. La fel, Bifidobacterium longum blocheaza cresterea bacteriilor nocive si fortifica sistemul imunitar. Aceleasi actiuni le exercita si Lactobacillus rhamnosus, care este deseori utilizat ca si conservant natural in iaurturi.

Prebioticele sunt asigurate de existenta fructo-oligozaharidelor din compozitia produsului Probio Balance 

Cum trebuie pastrat Pro Biobalance?
Pana nu demult, produsele cu probiotice trebuiau pastrate in frigider, dar in ultimii ani tehnica a progresat foarte mult, astfel ca astazi acest lucru nu mai este necesar. ProbioBalance, ca si alte produse CaliVita, trebuie pastrat la loc uscat, rece daca este posibil; nu trebue lasat la indemana copiilor si trebuie consumat inainte de data indicata pe ambalaj.

Se poate supradoza produsul?
Toate speciile de bacterii din ProbioBalance se gasesc in mod natural in sistemul gastrointestinal uman. Chiar daca, in comparatie cu alte produse. ProbioBalance contine o cantitate mai mare de bacterii, produsul nu poate fi supradozat, putand fi consumat in siguranta de oricine.

 

Suplimentul alimentar ProbioBalance de la CaliVita International contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate si blocheaza inmultirea bacteriilor patogene. Datorita gustului placut, poate fi administrat si copiilor. Probioticele sunt microorganisme benefice care supravietuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga si sa se multiplice in colon.   


Compozitie:

Compozitia/ tableta: 

Cultura probiotica 4 miliarde

(Lactobacilus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhanosus)
Fructo oligozaharide 25 mg

Afectiuni in care este recomandat:

Informatii medicale utile

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Cele mai vandute produse

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.