0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Protectia datelor

Politica de confidentialitate: 
 

 

Prin termenul "date personale" intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificati, incluzand numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese, sau informatii apartinand starii de sanatate.

 

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse: efectuarea comenzii si informari comerciale cu privire la acest magazin sau recomandare produse naturiste.

 

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terte persoane fizice sau juridice, nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Terapia-naturii.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.
 

Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri produse naturiste in urma comenzilor primite sau Consultatii online in urma solicitarilor efectuate de Dumneavoastra pentru recomandarea de produse naturiste.

 

Informatiile inregistrate nu vor fi comunicate nici unei terte parti cu exceptia partenerilor implicati in mod direct in executarea comenzilor dvs. cum ar fi serviciul expeditii posta CaliVita prin care se asigura livrarea bunurilor sau medicului care va efectueaza consultatia naturista online
 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

 

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.Terapia-naturii.ro in sectiunea Newsletter, ca urmare a accesarii tastei "Ma abonez", va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza noastra de date si sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare, marketing, articole informative despre sanatate

 

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-ul Terapia-naturii.ro. nu va accesa casuta "Ma abonez".

 

 

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de www.terapia-naturii.ro

Terapia-naturii.ro isi confera dreptul de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, de a va tine la curent cu unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produsele si serviciile lansate dar si de a va sterge din baza de date in conditiile in care nu va supuneti regulamentului site-ului.

De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.


 

 

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularului de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.


 

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati prin e-mail sau sa trimiteti mesaj prin formularul de Contact.


 

 

 

Va multumim ca ati ales sa folositi www.Terapia-naturii.ro !!!


 

 


 

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Cele mai vandute produse

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.