0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Laringita

Laringita reprezinta inflamatia laringelui, organ cavitar localizat la emergenta dintre caile aeriene superioare cu cele inferioare. In interiorul laringelui se gasesc corzile vocale, doua membrane care separa si dau aspectul lumenului laringian in forma de clepsidra si care determina raguseala, modificarea vocii sau afonia (lipsa glasuluiu) in afectiunile laringelui.

Laringita acuta este inflamatia acuta a mucoasei laringiene, determinata de edem si spasm al musculaturii laringiene care se manifesta prin tuse seaca, latratoare, disfonie, stridor (dificultate la respiratie si vorbire), aparute in mod brusc, de obicei noaptea.  Este o urgenta pediatrica la copilul mic si sugar, deoarece edemul si spasmul laringian pot sa produca asfixie.

Produse recomandate

NONI Liquid
206.80 lei
Immunaid
129.00 lei
OxyMax
188.10 lei
Garlic Caps
39.00 lei


Alte produse recomandate din aceeasi categorie

Produse Observatii Cumpara
Strong Bones Calcium/ Magnezium Cumpara
Beta Carotene Cumpara
Bee Power Royal Jelly Cumpara
Chelated Zinc Cumpara
Oregano Oil Cumpara
Pro Selenium Cumpara
Coenzyme Q 10 Cumpara

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Noutati

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.