0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Digestie buna la copii

Alimentatia si buna desfasurare a digestiei reprezinta o componenta esentiala in procesul cresterii si dezvoltarii copilului inca din prima zi de nastere. Aparatul digestiv ca de altfel intregul organism este la nastere insuficient dezvoltat, el urmand alaturi de toate celelalte organe un proces de expansiune, de crestere si dezvoltare, motiv pentru care este mai sensibil la actiunea factorilor de mediu, putand fi usor de dereglat iar afectarea functiei digestive este urmata de anemie, debilitate, subnutritie cu intreg cortegiul de afectiuni care pot sa rezulte de aici.

Mucoasa cavitatii bucale este foarte sensibila, intens vascularizata, ceea ce face ca o mica leziune (bebelusul se poate zgaria cu unghiile), sau infectie cantonata la acest nivel (o candidoza pe care o poate lua de pe sanul infestat al mamei), sa poata fi o poarta de intrare a unei infectii care apoi sa se extinda la tot tractul digestiv sau chiar si in alte zone ale corpului pe cale sanguina.

Stomacul, are dimensiuni mici iar peretele sau este insuficient dezvoltat, nepermitand extinderea acestuia, astfel incat abuzurile alimentare pot crea usor indigestiii (atunci cand coplul mananca repede, mult si cu pofta).
Motilitatea scazuta, lipsa partiala a enzimelor digestive, intoleranta la anumite alimente ,cantitatii reduse de acid clorhidric la nivelul stomacului, sistemul imunitar inca deficitar constituie premize pentru producerea afectiunilor digestive mult mai frecvente la varsta copilariei: gastrite, enterite, colite, colopatii, toxiinfectii alimentare, boli contagioase sau parazitoze intestinale  

Produse recomandate

NONI Liquid
206.80 lei
stimuleaza apetitul, tonic si trofic general
Kids Greens
102.30 lei
favorizeaza asimilarea nutrientilor, creste apetitul
AC-Zymes
68.20 lei
reface flora bacteriana saprofita, favorizeaza digestia
Infant Formula
50.60 lei
stimuleaza apetitul, multivitamine pentru bebelusi
ZenThonic
206.80 lei
stimuleaza apetitul, tonic si trofic general


Alte produse recomandate din aceeasi categorie

Produse Observatii Cumpara
Acidophilus with Psyllium reface flora bacteriana saprofita, favorizeaza digestia Cumpara
Digest Ease enzime, favorizeaza digestia Cumpara
Digestive Enzymes enzime, favorizeaza digestia Cumpara
Lion Kids C Vitamin Chewable 75 mg stimuleaza apetitul, tonic si trofic general Cumpara
Lion Kids Multivitamin stimuleaza apetitul, suport polivitaminizant Cumpara
Ocean 21 stimuleaza tranzitul, regleaza activitatea colonului Cumpara
Vitamina C Plus Flavonoid 75MG stimuleaza apetitul, tonic si trofic general Cumpara

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.