0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Info Natura

Produse naturiste recomandate ....in infertilitate

Viata sexuala ocupa un loc esential in tot ceea ce defineste armonia, dragostea partenerilor, implinirea trupeasca si totodata savarsirea creatiei asa cum a fost lasata sa se implineasca intr-un cuplu darunid din viata o noua viata.

 

Desigur, ideal ar fi ca relatia de cuplu sa fie un permanent "love story" fara sfarsit dar din pacate o data cu trecerea timpului nevoile noastre emotionale se pot schimba. Mai mult decat atat in goana dupa mai mult si mai bine omul isi doreste perfectiunea iar relatia poate deveni fragila, acumuland tensiuni si chiar momente de intensa nemultumire.

 

 

Relatia dintre parteneri poate fi uneori alterata prin scaderea interesului fata de viata sexuala, manifestat prin scaderea libidoului sau chiar inhibarea dorintei sexuale, stare determinata de diversi factori: stresul si suprasolicitarea vietii moderne, consumul de medicamente, antidepresive, somnifere, anticonceptionale, precum si consumul excesiv de alcool, tutun, cafea; alta cauza poate fi rutina, obisnuinta care se instaleaza de-a lungul anilor intre parteneri, precum si unele boli.

Disfunctiile sexuale la femei se manifesta fie prin absenta dorintei erotice ,absenta impulsului sexual vizavi de partener, fie exista dorinta sexuala dar nu se obtine starea de satisfactie specifica orgasmului in urma actului sexual motiv pentru care daca aceasta stare persista se ajunge la deteriorarea vietii de cuplu, animozitati intre soti creand chiar rupturi in viata conjugala. 

Cauzele frigiditatii sunt multiple: pornind de la factori educationali, sociali, mediul in care traieste si se dezvolta viitoarea femeie, pana la factori psihici diversi care pot crea puternice blocaje psihice: frica de a ramane insarcinata, teama de a contacta o boala, abstinenta prelungita (dupa pierderea unui partener, dupa preocupari intelectuale intense, graviditate, nastere ,etc), boli venerice, insuficiente ovariene, disfunctii corticosuprarenale, folosirea timp indelungat a tranchilizantelor, medicamentelor hipnotice, sedativelor, precum si anticonceptionalelor

O alta cauza a neimplinirii in viata de cuplu poate fi infertilitatea care pentru femeie este incapacitatea de a ramane insarcinata si de a aduce pe lume un copil. Si ce poate desavarsi mai mult o femeie, daca nu nasterea unui prunc sanatos care sa poarte mai departe amprenta genetica a parintilor care i-au dat viata? Cauzele pot fi numeroase si deloc de neglijat: pornind de la simple afectiuni inflamatorii la nivelul aparatului anexial (ovare si trompele uterine), ovare polichistice, fibroame sau polipi uterini, leziuni sau sechele posttraumatice sau chiuretaje, pana la disfunctii endocrine (tiroidiene, hipofizar), tumori hipofizare, menopauza precoce

Exista o serie de factori neurologici, psihici, hormonali sau locali ( genitali ) ce pot determina si intretine diversele disfunctionalitati in dinamica sexuala a barbatului : stresul si suprasolicitarea vietii cotidiene; la 50% dintre barbatii peste 50 de ani una din cauze este aterocleroza, la pacientii operati sau iradiati pentru cancer de prostata apar la 80% din cazuri bolile sistemice precum diabetul zaharat, insuficienta renala, hiperensiunea arteriala si implicit tratamentele antihipertensive determina tulburari ale functiei erectile, consumul exagerat de tutun, alcool, provoaca in multe cazuri diminuarea dorintei sexuale, precum si a activitatii sexuale.

Difunctiile sexuale sunt dereglari ce privesc in egala masura ambii parteneri, actul sexual desavarsindu-se liber consimtit, iar problemele aparute la una din parti afecteaza in egala masura echilibrul psiho- hormonal si mental-emotional al ambilor parteneri. De pilda s-a constatat ca animalele tinute in captivitate si separate de parteneri, dezvolta o patologie hormonala de cele mai multe ori cu evolutie fatala (cancer ovarian, mamar, testicular) sau tulburari comportamentale

Disfunctiile sexuale au constituit preocuparea omului din cele mai vechi timpuri, de secole oamenii au cautat rezolvare la aceste probleme si au gasit-o in puterea tamaduitoare a plantelor. Se cunosc o serie de plante care maresc performanta fizica si psihica, precum si acivitatea sexuala atat a femeilor cat si a barbatilor, reduc tensiunea, indispozitia si readuc o stare de bine, de voluptate, incredere si optimism. 

De secole oamenii s-au confruntat cu asemenea probleme iar rezolvarea au gasit-o in puterea tamaduitroare a plantelor

Produse:

Produse Pret Cumpara
VitalWoman 69.30 lei Cumpara

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Cele mai vandute produse

Noutati

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.