0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Info Natura

Oxigenul.. sursa primara a vietii... ionii de oxigen, ..vitaminele aerului

                                                       foto8_400

Oxigenul este sursa vitala care intretine viata. Mentinerea homeostaziei organismului nostru necesita aproximativ 1000 ml (1 litru) de oxigen, care trebuie sa ajunga la nivelul fiecarei celule.

Daca cu 100 de ani in urma continutul de oxigen al aerului era de 22% in prezent este in medie de 18% iar in orasele mari, aglomerate si poluate, de numai 12-15%

Astazi insa in urma tehnologizarii societatii moderne, are loc o limitare crescanda a sursei de oxigen, in timp ce organismul nostru este supus efectelor nocive ale civilizatiei: convietuirea in orase mari, aglomerate, poluate (oxigenul din aer nu mai este suficient pentru a acoperi nevoile organismului) iar pe de alta parte consumul alimentelor si bauturilor prelucrate prin tehnologii sintetice,stresul, iluminatul artificial, sedentarismul, absenta exercitiilor fizice toate acestea duc la cresterea necesarului de oxigen.

In cazul in care celulele nu sunt aprovizionate cu oxigen suficient acestea se orienteaza spre o alta sursa de energie  spre metabolismul anaerob (celulele trec la procese anaerobice de fermentatie generand medii acide ) ceea ce conduce la perturbarea procesului metabolic al celulelor, disfunctionalitati la nivelul inimii, aparatului digestiv (stomac,ficat, intestine), la nivelul creierului (ameteala, cefalee, iritabilitate, confuzie, memorie deficitara, scaderea atentiei), oboseala, imunitate deficitara, anemie si transformarea celulei in celula canceroasa. 

 

Studiile actuale au confirmat aparitia cancerului prin lipsa oxigenarii suficiente a celulelor indiferent de prezenta altor factori, numiti cancerigeni. Oxigenul stopeaza replicarea celulelor canceroase, mentine integritatea sistemului imunitar si pastreaza la parametrii optimi functia celulelor.

Este cunoscut faptul ca fara apa se poate trai 3 zile, fara hrana aproximativ 2 saptamani, dar fara aer (oxigen) doar cateva clipe !

Oxigenul a inceput sa fie folosit de catre stiinta medicala de mai bine de 100 de ani dar Medicina Holistica, Alternativa il indica in diverse afectiuni inca cu mult timp inainte

Dr. Otto Warburg, laureat al Premiului Nobel de doua ori, sustinea inca din 1931 ca lipsa oxigenului la nivelul celulelor poate constitui o prima cauza pentru aparitia cancerului si ca terapia cu oxigen poate fi un tratament eficient pentru tratarea acestuia; el a demonstrat ca celulele normale din culturile de tesuturi, atunci cand sunt lipsite de oxigen se transforma in celule canceroase si ca oxigenul poate sa distruga celulele canceroase din culturile de tesuturi. Intr-un articol publicat cu titlul "The Prime Cause and prevention of Cacer" el sustinea ideea conform careia "cauza cancerului nu mai este un mister, stim acum ca apare ori de cate ori la celula ajunge cu 60% mai putin oxigen decat are ea nevoie".

Dar pentru o buna oxigenare celulara este nevoie de o buna vascularizatie (o buna circulatie centrala si periferica, cu vase sanatoase care sa asigure o buna permeabilitate vasculara si schimurile de oxigen de la nivelul celulei) iar pe de alta parte oxigen de calitate, curat.

►o buna vascularizatie o realizam prin mentinerea sistemului vascular la parametri optimi printr-o alimentatie sanatoasa care sa elimine depunerile (placile de aterom), sa previna ateroscleroza vasculara si sa mentina elasticitatea peretilor vasculari si implicit permeabilitatea vaselor


►suplimentarea prin tratarea apei cu Oxigen stabilizat (Firma CaliVita International ofera produsul OxyMax, un produs revolutionar, prin care molecula de oxigen electrolitic (ioni negativi) se afla intr-o stare stabila, fara riscul de a se lega de radicalii liberi sau produsul Low Deuterium Oxy Crystal (Concentrat apa saracita in deuteriu, structurat magnetic imbogatit cu oxigen stabilizat).

Produse:

Produse Pret Cumpara
OxyMax 188.10 lei Cumpara

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Cele mai vandute produse

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.