0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Info Natura

Zincul... mineralul pasiunii

Se pare ca in mare parte reputatia lui Casanova se datora consumului zilnic a celor 70 de stridii,.. stridiile avand o concentratie importanta de zinc in compozitia lor. 

 http://admin.ziarulring.com/images/upload/cocktail/impotenta-tratata-cu-plante-434x326.jpg

Conform studiilor medicale, o buna parte din deficientele de potenta, fertilitate si dorinta sexuala sunt legate de trei factori importanti:

-nivelul de testosteron, hormonul masculin care asigura dorinta sexuala, nivelul de erectie si calitatea lichidului seminal, atat de important in procesul procreerii. Daca nivelul de testosteron este scazut nu apare dorinta sexuala iar gradul de erectie este scazut.

-oxigenarea organelor genitale care depinde de o buna vascularizatie a zonei genitale si care este in stransa relatie cu nivlul colesterolului in sange; cresterea nivelului colesterolului in sange determina cresterea riscului de impotenta

-prezenta la nivelul creierului a unor receptori nervosi numiti alfa-2-adrenergici, care atunci cand sunt activati impiedica valvele sanguine de la nivelul penisului sa se deschida; s-a observat ca o data cu inaintarea in varsta acesti receptori raman intr-o stare de alerta ceea ce duce la scaderea potentei.

 

Conform studiilor, Zincul este mineralul care ajuta toate aceste trei probleme care pot sa apara in timpul vietii sexuale in special la barbati. Zincul intervine in sinteza testosteronului si a hormonilor sexuali masculini (dar si feminini), ducand la cresterea libidoului si asigurarea unei bune erectii, este prezent in cantitati importante in aparatul genital, prostata, testoicole. Acest mineral indeplineste si alte functii care sprijina buna functionare a aparatului genital: stimuleaza si controleaza contractia musculara, ajuta buna functionare a creierului, asigura buna oxigenare a tesuturilor, are efect antioxidant si reduce stresul oxidativ de la nivel celular, stimuleaza activitatea cerebrala.

 

Studiile arata insa ca mai mult de 90% din populatie are un regim alimentar sarac in zinc. Acest mineral nu este sintetizat in organism ci el este adus in mod exclusiv doar prin alimentatie. Dar plantele pe care noi le consumam, extrag zincul din sol. Dar datorita practicarii unei agriculturi intensive, solul a devenit tot mai sarac in acest element iar produsele chiar naturale pe care noi le consumam sunt saracite in prezent in zinc.

 

Carenta de zinc poate determina la copii intarzieri in dezvoltarea organelor sexuale, apoi la varsta adulta infertilitate la femei si barbati, impotenta la barbati sau scaderea sau lipsa libidoului la ambele sexe.

 

Importanta administrarii zincului, ca stimulator al masculinitatii a fost pusa in evidenta dupa un studiu efectuat pe un anumit lot de barbati la care dupa administrarea suplimentelor cu Zinc la numai 8-10 saptamani s-a constatat o crestere cu 50% a secretiei de lichid seminal si implicit o stimulare a secretiei de testosteron, ducand la o imbunatatire evidenta a functiei sexuale

                                     

Produse:

Produse Pret Cumpara
Chelated Zinc 32.00 lei Cumpara
Mega Zinc 35.20 lei Cumpara

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Cele mai vandute produse

Noutati

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.