0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Detalii consultatii

Terapia-naturii.ro pune la dispozitia dumneavoastra serviciul de Consultatii online unde puteti obtine informatii legate de suferintele dumneavoastra cat si o recomandare strict personalizata de produse naturiste Calivita precum si o serie de sfaturi utile

 

 

Pentru a a dispune de toate informatiile legate de suferinta dumneavoastra va sugerez sa relatati cat mai exact

♣ Semnele si simtomele pe care le prezentati in prezent cat si suferintele care le-ati prezentat in trecut si care va influenteaza intr-un mod sau altul starea prezenta. 

♣ Incercati sa va exprimati cat mai natural, fara a incerca sa gasiti termeni stiintifici, medicali pentru a nu denatura intelesul si a ingreuna stabilirea diagnosticului.

♣ Este bine daca dispuneti de analize recente sa atasati rezultatele acestora sau macar sa relatati acele valori care nu s-au prezentat in limita normalului

 

 

 

Atentie! In completarea datelor personale

♣ alegeti-va un pseudonim (pe care sa vi-l recunoasteti apoi), deoarece

♣ raspunsul la consultatie va fi postat direct pe site, in fisierul Arhiva de consultatii naturiste online - in acest fel consultatia isi va pastra caracterul de confidentialitate, cu protejarea identitatii pacientului si in acelasi timp consultatiile se pot constitui intr-un Ghid de referinta pentru alte persoane cu suferinte similare dar si un model de consultatie pentru cei care vor sa apeleze la acest serviciu.

 

Raspunsul la consultatie il veti cauta in fisierul Arhiva de consultatii online, a site-ului Terapia-naturii.ro care va cuprinde:

♣ diagnosticul

♣ prescriptia medicala (in care va fi inclusa lista cu produse naturiste CaliVita recomandate, impreuna cu schema de tratament)

♣ o serie de sfaturi pentru un regim igieno-dietetic precum si posibilitatea asocierii cu alte remedii a tratamentului, in vederea restabilirii sanatatii dumneavoastra.

 

 

Timpul de raspuns este de maxim 24 de ore de la confirmarea platii consultatiei.

In functie de schema de tratament stabilita si posibilitatile financiare, veti efectua comanda pentru produsele dorite (vezi detaliila : modalitai comanda, plata, livrare)

 

 

 

Apelati cu incredere la recomandarile oferite de medicul specialist al site-ului Dr. Rodica Diana Predoias medic consultant Calivita specialist Medicina Familiei, Homeopatie, Acupunctura cu experienta de peste 20 de ani in domeniul medical, al terapiilor alternative, precum si in biomagneto-rezonanta (biofeedbach-QXCI-SCIO).

Telefon: 0728 820 819

 

Consultatiile medicale oferite in cadrul site-ului sunt gratuie pentru toti clientii consumatori ai magazinului online www.Terapia-naturii.ro

 

  

Va multumim ca ati ales www.Terapia-naturii.ro!!!

 

 

CONSULTATIILE NATURISTE ONLINE ... NU se vor EFECTUA pana la o data care va fi anuntata pe site!!!...

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Cele mai vandute produse

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.