0728 820 819
Comanda telefonic
produsele calivita

Despre noi

Acest SITE va pune la dispozitie un MAGAZIN CALIVITA cu produse 100% naturale, la pret de distributie.

 

 

 

Terapia-Naturii doreste :

Sa fie la momementul potrivit, ajutorul potrivit cu informatiile si produsele de care aveti nevoie!

 

Sa satisfaca cele mai exigente pretentii cu profesionalism, seriozitate si promtitudine care sa vina in sprijinul problemelor dumneavoastra de sanatate!

 

Rolul acestui site este de a va aduce cele mai bune informatii prin articolele prezentate si sfaturi sau recomandari prin consultarea medicului specialist al site-ului, in domeniul Terapiilor naturiste precum si posibilitatea de a cumpara produsele naturiste de care aveti nevoie dintr-un Magazin Calivita online, accesand site-ul din ambientul caminului dumneavoastra sau de oriunde v-ati afla!

 

Acest site MAGAZIN ONLINE a fost creat pentru a veni in srijinul acelora dintre dumneavoastra care alegeti ca modalitate de tratare si prevenire a diverselor afectiuni sau de a completa diversele deficite de (vitamine, minerale, antioxidanti) care apar tot mai frecvent in organismul nostru cu produse naturiste

 

Alimentatia necorespunzatoare cu alimente provenite dintr-un mediu poluat, in care se practica o agricultura supratehnologizata, denaturata prin tratarea apei si terenurilor cu produse chimice, artificiale si care au dus la alimente modificate genetic, ulterior supuse prelucrarii termice si adaosurilor de coloranti, conservanti, amelioratori, aromatizanti, toate acestea avand un puternic efect cancerigen, degenerativ, imuno-supresor asupra organismului nostru determina dezechilibre importante care in cele din urma duc la imbolnavirea organismului.

 

Din aceste considerente trebuie sa folosim produse naturiste, chiar daca suntem sanatosi. Date stiintifice arata ca persoanele care consuma mai multe produse naturiste traiesc mai mult, se bucura de o conditie de sanatate mai buna, rezistenta organismului fata de diverse boli este mai mare iar starea de spirit este mai buna.

 

Prin intermediul acestui magazin, firma CaliVita® International va pune la dispozitie o gama larga de produse de o calitate deja recunoscuta, multe dintre ele, unice in lume si care consumate corespunzator pot actiona benefic in organism oferind sansa reala de auto-vindecare blanda, stabila si armonioasa: vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, antioxidanti, preparate pentru reglarea digestiei, pentru scaderea greutatii corporale, produse in functie de grupa sanguina, pe baza de plante, produse cosmetice, dispozitive electronice (aparatul BioHarmonex conceput si proiectat sa actioneze pentru redobandirea snatatii prin stimularea si echilibrarea sistemului energo-informational propriu al organismului), produse pentru cresterea performantei la sportivi.

 

Produsele firmei Calivita International deja au dobandit un renume si o traditie pe piata, fiind fabricate dupa cele mai inalte standarde.

 

In plus, prin intermediul site-ului, puteti deveni membru al firmei Calivita® International, detinator de card de membru Calivita, pentru a beneficia de reduceri, promotii, oferte speciale pe care firma le acorda membrilor ei.

 

Reţeaua CaliVita® International vă ajută să obţineţi mai mult de la viaţă, arătându-vă cum puteţi să vă îmbunătăţiţi atât sănătatea proprie cât şi pe cea a familiei sau prietenilor dumneavoastră. Dacă îmbrăţişaţi acest concept de viata veţi obţine mai multă sănătate şi bogăţie pentru dumneavoastră şi pentru cei dragi, veţi cunoaşte şi vă veţi bucura pe deplin de un stil de viaţă nou şi modern. 

 

Apelati cu incredere la recomandarile oferite de medicul specialist al site-ului Dr. Rodica Diana Predoias medic consultant Calivita specialist Medicina Familiei, Homeopatie, Acupunctura cu experienta de peste 20 de ani in domeniul medical, al terapiilor alternative, precum si in biomagneto-rezonanta (biofeedbach-QXCI-SCIO).

Telefon 0728 820 819

 

 

 

 

 

 

 

Va multumim ca ati ales site-ul www.Terapia-Naturii.ro !!!

 

 

 

 

 "TERAPIA DE MAINE VA FI DIN CE IN CE MAI MULT STIINTA RISCULUI CALCULAT"   prof. ROCHER 

Cos cumparaturi

  • Cosul este gol.
Comenzi telefonice
0728 820 819
Terapii alternative

Produse aflate la promotie

Cele mai vandute produse

Pretul produselor include TVA

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de dr. Rodica Diana Predoias, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International.
Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au
nicio responsabilitate cu privire la acest site.